Condicions d’ús i de venda

CONDICIONS D’ÚS I VENDA

Aquestes condicions generals de venda regulen la venda del lloc pratsguimera.cat, tant la navegació per la botiga online com l’adquisició dels nostres productes. A més, com a usuari/a, suposen l’acceptació, sense reserves, de totes i cadascuna d’aquestes condicions generals de contractació i ús del servei. T’informem que podrem modificar la pàgina web i aquestes condicions generals d’ús i de venda per efectuar els canvis i serveis que creguem convenients sense necessitat de previ avís.

 

DISPONIBILITAT DE PRODUCTES

Donada la naturalesa artesanal dels nostres productes, tenim un límit de producció. Pel que no podem oferir més lliuraments de comandes per producció.

En cas de no disposar un producte es substituirà per un altre producte d’igual o major valor, o es procedirà a la devolució.

 

SOL·LICITUD DE PRODUCTES

Les quantitats i porcions indicades en els nostres productes estan calculades sobre la base d’estàndards de grandàries i gramatge.

No és possible sol·licitar decoracions o escrites extres sense cost afegit als productes oferts en el web.

Tots els productes oferts en el nostre web poden variar en decoracions i colors.

Tots els productes del web apareixen amb l’IVA ja inclòs.

 

MÈTODES DE PAGAMENT

A pratsguimera.cat pots fer el pagament de dues maneres: mitjançant transferència bancària o mitjançant BIZUM. En qualsevol dels dos casos cal tenir en compte que no es processaran les comandes fins que no es rebi la transferència o l’ingrés per BIZUM. Un cop validat el pagament es procedirà a preparar la comanda.

 

TRANSPORT I DESPESES D’ENVIAMENT

En cas d’escollir com a mètode d’enviament “Recollida a botiga”, caldrà que el client passi a recollir la seva comanda a l’adreça de PRATS.

La modalitat de repartiment a domicili serà possible només en les poblacions de la comarca de l’Urgell. Per a comandes fora d’aquestes poblacions li suggerim consultar-nos abans de realitzar la comanda.

Els costos d’enviament són de 3,00 € per comanda. En cas de que la comanda sigui superior a 50€ (IVA inclòs) l’enviament serà gratuït.

S’han establert només dos dies de repartiment, que el client haurà d’escollir:
– Divendres, 10 d’abril de 2020.
– Dissabte, 11 d’abril de 2020.

La franja horària de repartiment, en els dos casos, és aproximada però serà entre les 16:00h i les 20:00h, per a poder complir el bon funcionament de logística segons les comandes.

En cas d’un possible canvi de dia s’avisarà sempre al Client amb antelació.

PRATS es responsabilitza del producte fins al seu lliurament, els desperfectes que aquest pugui sofrir per una incorrecta manipulació del client seran responsabilitat d’aquest.

 

DATA LÍMIT DE COMANDES

Per temes logístics, s’admetran comandes online fins el dijous dia 9 d’abril a les 14:30h.

 

MODIFICACIÓ DE COMANDES

Les comandes realitzades a través de pratsguimera.cat no poden ser modificades. Per qualsevol consulta sobre aquest aspecte cal contactar a hola@pratsguimera.cat o al 973 30 30 81.

 

DEVOLUCIONS I REEMBORSAMENT

No s’admeten devolucions de productes elaborats per higiene alimentària.

El Client es compromet a ser a l’adreça d’enviament durant la franja horària i dia escollits pel repartiment. Si la comanda no pot ser efectuada per motius aliens a PRATS, no s’efectuarà cap reemborsament, ni es podrà optar a escollir una nova hora o dia de lliurament.

Només s’efectua el reemborsament en cas que PRATS cancel·li la comanda PRATS per producte esgotat o desistiment. El reemborsament sefectuarà mitjançant el mateix mètode de pagament escollit pel Client durant la compra.

Tingui en compte que aquests tràmits bancaris poden trigar de 5 a 10 dies, des de la nostra confirmació, depenent del seu banc.

Després de 7 dies de la compra del producte no es podrà realitzar reemborsament, i s’oferirà un cupó bescanviable en la nostra web.

En cas d’articles personalitzats que ja estiguin avançats després d’efectuar la comanda l’import es descomptarà directament en el moment de l’abonament.

 

COMPROVACIÓ DE DADES PERSONALS

PRATS es reserva el dret d’efectuar determinades comprovacions i/o de contactar amb els seus clients, per a garantir l’autenticitat de les dades personals facilitades.

 

EVENTUALITATS PROVOCATS PER LA COVID-19

En cas que les autoritats, per la situació actual, prohibís l’enviament de la comanda PRATS efectuarà el reemborsament íntegre mitjançant el mateix sistema de pagament escollit pel Comprador.

Translate »