Condicions d’ús i de venda

CONDICIONS D’ÚS I VENDA

Aquestes condicions generals de venda regulen la venda del lloc pratsguimera.cat, tant la navegació per la botiga online com l’adquisició dels nostres productes. A més, com a usuari/a, suposen l’acceptació, sense reserves, de totes i cadascuna d’aquestes condicions generals de contractació i ús del servei. T’informem que podrem modificar la pàgina web i aquestes condicions generals d’ús i de venda per efectuar els canvis i serveis que creguem convenients sense necessitat de previ avís.

 

DISPONIBILITAT DE PRODUCTES

Donada la naturalesa artesanal dels nostres productes, tenim un límit de producció. En cas de no disposar un producte ens posarem en contacte amb vostès per tal de trobar una solució.

 

SOL·LICITUD DE PRODUCTES

Les quantitats i porcions indicades en els nostres productes estan calculades sobre la base d’estàndards de grandàries i gramatge.

No és possible sol·licitar decoracions sense cost afegit als productes oferts en el web.

Tots els productes oferts en el nostre web poden variar en decoracions i colors.

Tots els productes del web apareixen amb l’IVA ja inclòs.

 

MÈTODES DE PAGAMENT

Les comandes es pagaran, íntegrament, a la botiga en el moment de la recollida.

 

LLIURAMENT DE LES COMANDES

Les comandes es recolliran a la botiga. Per tant, caldrà que el client passi a recollir la seva comanda a l’adreça de PRATS (Carrer de la cendra 1, 25341 Guimerà, Lleida).

Durant la formalització de la comanda, via web, el client haurà d’escollir el dia i hora de recollida d’entre els dies i hores disponibles.

Per temes logístics, és imprescindible que el Client vingui a recollir la seva comanda amb puntualitat. En cas que el Client arribi tard a recollir la seva comanda, pot ocasionar que aquesta (comanda) no estigui disponible en aquell moment. En aquest cas, el Client caldrà que s’esperi a que haguem atès als clients amb reserves dins l’horari i a que, si cal, preparem de nou la comanda.

 

ANTELACIÓ DE LES COMANDES

Per temes logístics, s’admetran comandes online amb un mínim d’una hora d’antelació a l’hora de recollida. La pròpia pàgina web ja té en compte aquest marge de preparació.

 

MODIFICACIÓ DE COMANDES

Les comandes realitzades a través de pratsguimera.cat no poden ser modificades. Per qualsevol consulta sobre aquest aspecte cal contactar a hola@pratsguimera.cat o al 973 30 30 81.

 

DEVOLUCIONS I REEMBORSAMENT

No s’admeten devolucions de productes elaborats per higiene alimentària.

El Client es compromet a ser passar a recollir la comanda amb puntualitat. Si el client no passa a recollir la comanda, o passa amb retard, PRATS no podrà garantir un lliurament ràpid donat que haurà d’atendre la resta de clients que venen dins al seva franja horària.

 

COMPROVACIÓ DE DADES PERSONALS

PRATS es reserva el dret d’efectuar determinades comprovacions i/o de contactar amb els seus clients, per a garantir l’autenticitat de les dades personals facilitades.

 

MESURES DE PREVENCIÓ COVID-19

PRATS compleix totes les mesures sanitàries i de prevenció de la COVID-19. Per aquest motiu, es prega als clients que entrin a la botiga d’un en un (un sol membre per comanda, i un client després de l’altre).